Geelikynnet

Geelikynnet

Jos haluat kynsiin pituutta, vahvuutta ja loistavaa kiiltoa, ovat geelikynnet paras ratkaisu.

Rakennekynnet ovat todellinen apu kynsienpurijoille ja sinulle, jolla on liuskoittuvat, kuivat ja katkeilevat kynnet. Ne ovat luonnollisen näköiset ja -tuntuiset, eikä niiden tarvitse olla pitkät. Rakennekynsissä kynsilakka pysyy kauniina pitkään, mutta kynnet näyttävät hyviltä ilmankin.

Jotta voit nauttia huollitelluista, siisteistä ja kestävistä kynsistä mahdollisimman pitkään, on hyvä noudattaa seuraavia hoito-ohjeita

1. Pidä kynsistä huolta

Geelikynsien laiton jälkeen kynsiä ei erityisemmin tarvitse hoitaa tai huoltaa kotona, ne säilyvät normaalissa käytössä kauniina seuraavaan huoltoon. Pidä kynsissä aina itsellesi sopiva pituus,liian pitkät kynnet saavat helposti kolhuja, jolloin kestävyys heikkenee huomattavasti.

Kynsien lyhentäminen olisi suotavaa tapahtua aina huollossa, jos kynsi on kuitenkin liian pitkä,lyhennä kynttä vain viilaamalla* ei saksilla!Geelikynsien alle keräntyy helposti likaa, muista tarkistaa kynnenalukset päivittäin ja pese tarvittaessa kynsiharjalla. Kynsiä voi lakata normaalisti, mutta lakka tulee aina poistaa asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella.

2. Ole varovainen

Geelikynsiä / geelilakkausta ei saa missään vaiheessa käyttää työvälineenä. Kynsillä ei saa kiristää ruuveja, avata paketteja tai tehdä mitään sellaista mikä rasittaa kynttä. Ole varovainen nappuloiden ja muiden painikkeiden kanssa, käytä tarvittaessa sormen niveltä, rystystä tai muuta apuvälinettä esim. kynää.

Ole varovainen myös nostaessasi tavaroita, laatikoita, tms. käytä tarvittaessa sormien sivuosaa tai sormenpäätä. Käytä suojakäsineitä aina silloin kun kätesi ovat alttiina lialle tai kemikaaleille kuten tiskatessa, siivotessa tai puutarhatöitä tehdessä.

3. Muista käyttää käsivoidetta ja kynsinauhaöljyä

Käytä päivittäin käsivoidetta* ja kynsinauhaöljyä*. Kynsinauhaöljyä tulee käyttää säännöllisesti sillä se ravitsee ja kosteuttaa kynsinauhoja. Samalla kynsinauhaöljy auttaa pitämään yllä luonnokynnen kosteutta sekä joustavuutta joka pidentää geelikynsien kestoa. Laita aina silloin tällöin tippa kynsinauhaöljyä myös kynnen alle.

4. Geelin lohkeaminen

Jos kynsi menee rikki, varaathan aina korjausajan. Vioittunut kynsi kannattaa aina huollattaa mahdollisimman pian, jottei kynsi pääse taipumaan / irtoamaan enempää tavalla joka voi viottaa omaa kynttä.

5. Muista huollattaa kyntesi säännöllisesti

Huollon tarkoitus on ylläpitää kauniita kynsiä! Huollata kyntesi säännöllisesti 3-5 viikon välein, vaikka kyntesi olisivatkin vielä hyvässä kunnossa.Säännöllisellä huollolla kyntesi pysyvät huolliteltuina ja siisteinä mahdollisimman pitkään sekä mahdolliset ongelmat voidaan havaita ajoissa. Jokaiselle sopiva huoltoväli muodostuu yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Seuraava käyntikerta on hyvä varata laiton /huollon yhteydessä, jotta voit varmistaa pääsysi huoltoon juuri sinulle sopivana ajankohtana. Kynsi koostuu proteiinia ja keratiinia sisältävistä kuolleista soluista, luonnonkynsi ei hengitä eikä siten tarvitse lepoa geelikynsistä. Geelikynsitä ei tarvitse pitää taukoa, ellei asiakas niin itse halua.

6. Talvi vaikuttaa kynsien pysyvyyteen

Kylmä sää vaikuttaa rakennekynsien pysyvyyteen. Kun lämpötila vaihtuu äkillisesti, luonnonkynsi ja rakennekynsimassa kutistuu ja laajenee eri tahdissa. Luonnonkynsi kutistuu nopeammin kuin rakennekynsimassa ja tämä aiheuttaa sisäisiä jännityksiä luonnonkynnen ja rakennekynsimassan välissä.

Tämä jännitys aiheuttaa pysyvyysongelmia. Paras tapa suojella käsiä äkillisiltä lämpötilan muutoksilta on laittaa hanksat käteen jo sisällä.

7. Geelikynsistä luopuminen

Geelikynsiä ei ole suositeltavaa poistaa itse. Mikäli haluat luopua geelikynsistä, poistata ne aina ammattilaisella tai anna geelin kasvaa rauhassa ulos kynsistä. Geeliä ei saa missään tapauksessa repiä itse pois, sillä se voi vaurioittaa omaa luonnonkynttä.