Geelilakka

Geelilakka

GEELILAKKAUS

Geelilakka levitetään luonnonkynnelle tavallisen kynsilakan tapaan ja kovetetaan UV-uunissa. Geelilakkaus ei siis ole rakennekynsi, vaan kevyempi vaihtoehto rakennekynsille, eikä sillä ole tarkoitus pidentää kynttä eikä muuttaa kynnen muotoa.

Se toimii kynsilakan tavoin, mutta on kuitenkin kestävämpi ja suojaa omaa kynttä tavallista kynsilakkaa huomattavasti paremmin. Geelilakka tasoittaa kynnen pinnan, pitää kynnet vahvoina, ehkäisee liuskottumista ja antaa niille kauniin kiillon.

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3–5 viikon välein käsien kynsissä, mutta varpaiden kynsissä huolto väli on jopa 2kk. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet.

Huollon yhteydessä vanha lakka liuotetaan pois( tai  viilaamalla). Siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Tämän jälkeen kynnet voidaan joko huoltaa tai poistaa geelilakkaus kokonaan omaa kynttä vahingoittamatta.

Geelilakkauksella voidaan tehdä yksivärilakkausta, ranskalaista valkoisella tai värikärjellä. Värivalikoimassa on useita värejä – jokaiseen menoon ja jokaiselle maulle.

Tule kokeilemaan!