Lash Lift + Lash Botox + Lash Lamination (kestotaivutus)

Lash Lift + Lash Botox + Lash Lamination (kestotaivutus)

Lash Lift + Lash Botox + Lash Lamination

Oletko haaveillut helppohoitoisista, taivutetun näköisistä ja runsaista ripsistä ilman pidennyksiä ja liimoja?

Tässä on vastaus pyyntöihin!

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset. Riippuen valitusta hoidosta (ja lisäpalveluista) hoitoon menee 1-2 tuntia, taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa.

Ripsiisi käytämme ainutlaatuisia silikonimuotteja, joiden avulla saadaan toivottu kaarevuus. Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin.

Arkirutiinien helpottamiseksi ripset myös värjätään kestoväreillä (valintainen) joilla saadaan katse syvemmäksi. Vaihtoehtoja on useita, samalla voidaan myös kulmat värjätä ja muotoilla.

Sen jälkeen suosittelemme käsittelyä Lash Botox -seerumilla. Lash Botox on seerumi, joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymiä jopa 30%.

Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella, mikä varmistaa Lash Botox -seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan.

Lash Lift palvelut sopivat sinulle, jos:

  • haluat omat luonnolliset ripset näyttävän näköisiksi
  • omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat
  • ripsistäsi puuttuu taipuisuus tai ripset kasvavat alaspäin
  • et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä -olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista